Dakgoot

dakgoot2

Dakgoot 125 (zink)

Een dakgoot kan dienen als afvoer van regenwater, maar kan ook een zeer mooie toevoeging zijn voor het zicht van uw huis >

 

 

regenpijp1

Regenpijp 87 (zink)

Een regenpijp kan dienen als afvoer van regenwater, maar kan ook een zeer mooie toevoeging zijn voor het zicht van uw huis >

 

 

Gootsysteem

 

Onderdelen

Dakgoot
Afvoer
Gootbeugel
Connector
Eindstuk
Afvoerbak
Verlengstuk
Gootbeugel
Afvoerbocht
Gootbocht
Pijpbeugel
Gootlijm

Onze service

Platen op maat
Offerte in 30 min
Lage bezorg kosten
Tijdens de levering
Laagste prijs garantie

Contact

U kunt ons bellen
U kunt ons appen
U kunt ons mailen
U kunt online chatten
Vakkun-dige advies

Dakgootsysteem

Onze dakgoten zijn gegalvaniseerd, die zijn onderworpen aan chemische reiniging en passiveringslagen worden bekleed met lagen van corrosiewerende en decoratieve organische bekleding. Plaatdikte is 0,6 mm en de organische laag een polyurethaan met een dikte van 50 pm. - Een materiaal met een zeer hoge weerstand tegen weer en mechanische beschadigingen en blootstelling aan zonlicht (UV) verantwoordelijk voor het verlies van kleur.

Dakgoot

Deze vorm van het gootsysteem is speciaal ontworpen om hoge efficiëntie in de afvoer van water uit de regen te bieden. Het heeft een grote diepgang en een goede vormgeving die zelfs bij zware regenval effectief water kan verzamelen van het dakoppervlak zonder het risico van overlopen. Wij vervaardigen goot in standaard lengtes van 3 en 4 meter. 

Regenpijp

Regenpijp systemen hebben een doorsnede 87 mm en standaard lengtes zijn 3 en 4 meter. Vaststelling van de gevel wordt gedaan met behulp van speciale klemmen en dat zorgt voor voldoende afstand tussen de muur en de afvoer.

Gootbeugel

Gootbeugel is een zeer belangrijk element voor het dakgoot syteem. Kwaliteit is bepalend voor de duurzaamheid van het systeem en de goede werking ervan. Wij bieden één soort gootbeugel. Deze kunt u buigen volgens de helling van uw dak. Het is een optimale oplossing voor iedere type dakconstructie.

Connector

Dit dakgoot systeem is uitgerust met een verbindingsklem, die een stevigheid biedt voor een snelle en eenvoudige installatie. De afdichting garandeert dichtheid als de andere delen van het systeem zorgt voor een hoge esthetiek.

Eindstuk

Voor het afsluiten van de uiteinden van de dakgoot. Deze eindstukken zijn beschikbaar in rechts en links.

Afvoerbak

De dakgoot ontvangt water die moet afgevoerd worden naar de regenpijp. Het afvoerbak is een verbinding tussen goot en regenpijp. Dit zorgt foor de juiste werking van het dakgoot systeem.

Pijpbeugels

Pijpbeugels bestaat uit 2 elementen. De ring komt aan de pijp en de schroeven wordt erin bevestigt. Op deze manier ontstaat er een afstand tussen muur en regenpijp.

Bochten

Een bocht is een onderdeel van de regenpijp. Deze kunt u aan de top of aan onderkant monteren. Dit zorgt voor de juiste afvoer van het water.