Montage van uw dak, door Dakbedekkingstunt zelf.

Wanneer u een dak wilt aanleggen, heeft u natuurlijk liever dat het vakkundig gebeurd, daarom bieden wij, de optie om zelf uw dak aan te leggen, zo scheelt dat u een hoop moeite en riskante fouten en worden uw damwandplaten of dakpanplaten zeer vakkundig aangelegd door ons vakkundig personeel, zo verloopt uw montage naar wens!

Aan de slag

Natuurlijk gaan wij niet onvoorbereid aan de slag, zo denken wij voor het monteren natuurlijk mee over alle elementen die komen kijken bij het monteren van uw dak, zo denken wij met u mee over de mogelijke weersomstandigheden, waterdichtheid en hoe het monteren van het dak zeer doelmatig gebeurd. Zo wilt u natuurlijk dat de montage goed verloopt, daarom analyseren we de zaak met u, en lopen we gezamenlijk alles af. Bij dakbedekkingstunt zijn onze ploegen zeer flexibel, daarom zijn wij zeer snel beschikbaar om zo ook u te helpen met uw montage, zo zorgen wij ervoor dat we alles doen zoals u wilt!

Verschillende mogelijkheden

Natuurlijk zijn er meerde mogelijkheden bij het aanleggen van uw dakpanplaten, zo zijn alle dak en damwandplaten leverbaar in verschillende maten en kleuren, overigens zijn de dak en damwandplaten zeer schitterend geprofileerd waardoor het verschil al gauw uitblinkt, dit gepaard met het lichtgewicht en de gemakkelijkheid waarop de dakpanplaten gemonteerd kunnen is dus een uitstekend middel voor uw daken. Overigens geven onze damwandplaten ook een veel besproken stabiele uitstraling door het profiel dat op onze damwandplaten rust, hierdoor kunnen ze o.a. toegepast worden als dakbedekkingen van garages, stallen enzovoorts.

Contact

Heeft u interesse om de montage door ons te laten verzorgen? Vraag naar de mogelijke opties voor uw montage door contact op te nemen met ons, zo komen wij ook graag langs voor een persoonlijk gesprek om zo uw bouwopdracht te analyseren en/of een offerte op te stellen!