U heeft het recht om de materialen binnen bepaalde termijn retour op te geven, zodat wij deze kunnen ophalen. Hieronder kunt u lezen hoe het werkt.

U kunt de materialen NIET retourneren wanneer sprake is van:

– Alleen maatwerk en bederfelijke producten.

AANGEVEN ALS RETOUR

Bij eventuele schade, een retour van een onvolledig of gebruikt artikel of een ongefrankeerde zending, kunnen wij u kosten in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen

U kunt uw tot 7 dagen na ontvangst zonder reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour op te geven. Om hiervan gebruik te maken kunt u contact met ons opnemen.

Voor het ontbinden van het koopovereenkomst kunt u gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. U kunt dit formulier hier downloaden.

RETOUR ZENDINGEN

Als u gebruikt wilt maken van herroepingsrecht, zal et product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Dakbedekkingstunt geretourneerd worden – de materialen die op maat zijn gemaakt NIET. Wij zullen vervolgens het verschuldige factuur bedrag spoedig terugbetalen, uiterlijk binnen 7 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. U krijgt dan het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze magazijn zijn voor eigen rekening. Wij kunnen uiteraard de zending voor u ophalen. De kosten van de vervoerder worden dan aan u doorberekend. Dit bedrag kan variëren van 50 – 100 euro.

TERMIJN

Wanneer u geleverde materialen na afloop van de termijn niet aan Dakbedekkingstunt.nl heeft geretourneerd is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 7 dagen kunt u uw aankoop niet meer zonder reden annuleren.