Van productie tot levering

Wij berekenen voor de bezorging een vaste bedrag van 50 euro. Indien het gaat om een grote afname worden vaak de bezorging gratis aangeboden. We hanteren een levertermijn van ongeveer 2 weken. De materialen worden elke woensdag doorgegeven aan onze productie afdeling. Op maandag worden de bestellingen opgehaald bij fabriek. Op woensdag nemen wij de bestelling bij ons in de magazijn aan. Vanaf donderdag worden de bestelling bezorgd afhankelijk van de route.

Hieronder geven wij weer wat de stappen zijn van productie tot bezorging.

Productie

Persmachine
Productie

Wanneer een order binnen is gekomen bij Dakbedekkingstunt controleren wij eerst of de kleur en
afmetingen van de materialen overeenkomt met de wensen van de klant. In de fabriek staan meerdere rollen (coils) in verschillende kleuren. De rol met de juiste kleur wordt in de machine opgelegd en de dakpanplaten en damwandplaten worden in de juiste profielen of pannen geperst. Daarnaast worden de juiste lengtes volgens de wensen van de klant ingekort

 

 

Beschermende folie

Verpakking
Verpakking

De zetwerken zoals de nokken, windveren, kilgoten etc. en de elementen van de dakgootsysteem worden op een nette manier verpakt voor de klanten met een beschermende folie. De standaard model dakpanplaten en damwandplaten worden niet verpakt met een beschermde folie, omdat de folie tijdens de monteren veel moeite kost om eraf te halen. De folie is dus erg beschermend. De materialen worden niet op een pallet geleverd, omdat dit onhandig is voor onze logistiek.

 

 

Afspraak voor de levering.

Levering
Levering

Wanneer de klanten een bestelling plaatsen, wordt deze door onze medewerkers bevestigd per mail. De bestelling geven wij z.s.m. door naar onze productie afdeling – lees hierboven stap voor stap welke dagen de bestelling doorgegeven worden en op welke dagen wij de materialen in ontvangst nemen, zodat wij de bestellingen in de route zetten. Onze medewerkers zullen de klanten paar dagen van te voren een mail sturen over de levertijd. In de mail zal vermeld worden dat de levering op de dag zelf binnen 2 uur plaats zal vinden. Op deze manier kunt u rekening houden met verkeersvertraging. Om voor de klanten gemakkelijker te maken, zal de chauffeur de klanten dertig minuten van te voren bellen bij aankomst.

 

Uitladen

Bezorging
Bezorging

De bestelde materialen komt niet met een vrachtwagen, maar met een openlaadbak. We hebben voor dit vervoermiddel gekozen, omdat 90 procent van de gebruikers van dakpanplaten en damwandplaten particuliere klanten zijn. Het is bijna onmogelijk om met een vrachtwagen bij een camping of bij een smalle straat te leveren, daarom leveren wij met een openlaadbak. De levering is altijd ongelost, maar onze chauffeur doet nooit moeilijk om u handje te helpen.

 

 

Vrachtbrief

ontvangst
Ontvangst

Wanneer de klant heeft uitgeladen, worden de materialen één voor één controleert voor juistheid. Indien de bestelde materialen overeenkomst, wordt er een handtekening opgezet op de vrachtbrief. Op deze brief staat precies wat de bestelling inhoudt. Zo kunnen we achteraf weten wat u heeft ontvangen en wat wij hebben geleverd.

 

 

 

Betaling

Als de bestelling klopt moeten de betaling plaatsvinden. Meestal worden de bestellingen betaald vooraf via bankoverschrijving. Bij ons is ook mogelijk om de bestellingen tijdens de levering te betalen aan de chauffeur.