Montage project Utrecht

Project Info

  • Construction Date

    Augustus 2014

Project Utrecht

Augustus 2014, kregen wij de opdracht van de familie Beunsen om het dak van het schuurtje te vervangen, naast het feit dat ze het dak wouden vervangen, hadden zij ook vraag naar een tuinhuis ernaast, waar wij van Dakbedekkingstunt wel voor kunnen zorgen.

Zo zijn we begonnen om met de familie Beunsen de zaak te analyseren om zo te de wensen van de familie vast te stellen. Hierbij begonnen we met het overleggen van de funderingen die we gaan aanleggen, om zo een solide fundering aan te leggen om toekomstige mankementen te voorkomen.

Zo zijn we na het overleggen direct aan de slag gegaan, zo stonden wij van Dakbedekkingstunt al gauw klaar met het enthousiaste personeel, zo zijn wij vakkundig aan de slag gegaan. Zo zijn wij begonnen met het strippen van het verouderde dak, dat in zeer slechte staat verkeerde, en zijn we zo de basis aan gaan leggen bij het verouderde dak.

Na het funderen van beide daken zijn we begonnen met het monteren van de dakpanplaten, die dienen als vervanger van de dakpannen, hierbij waarborgen wij tenslotte de duurzaamheid.

Tijdens het afsluiten informeerden wij de familie Beunsen om zo te laten weten dat alles is verlopen naar wens, en dat zij kunnen genieten van hun nieuwe daken.