Montage project Schiedam

Project Info

  • Construction Date

    December 2013

  • Category

    1

In december 2013 zocht de familie Boerse contact op met Dakbedekkingstunt, zo communiceerden we al gauw goed met de familie Boerse en werden wij zo uitgenodigd om de situatie te doornemen, zo arriveerden wij al gauw op de afgesproken datum, om zo de mogelijkheden te analyseren voor het aanleggen van de daken.

Al gauw gearriveerd zagen wij dat het ging om 2 daken, waarvan 1 van het huis zelf en 1 van het afdakje in de tuin, zo zijn we begonnen met de fundering van het afdakje in de tuin omdat daarvan ook de fundering in elkaar moest worden gezet. Naderhand zijn wij begonnen met het monteren van de dakpannen die we wouden vervangen met de veel lichtere en duurzame dakpanplaten.

Na het eenmaal aanleggen en monteren van de dakpanplaten zij wij begonnen met het afdakje dat in de tuin plaats vind, zo zijn wij na de fundering die we al geplaatst hadden platen gaan plaatsen om zo de dakpanplaten erop te gaan monteren.

Zo hebben wij uiteindelijk de duurzaamheid gewaarborgd door onze materialen te gebruiken om zo het uiterste te behalen voor de familie Boerse.